fredag 11 november 2022

Seger…..

Trygg på berget.


Herregud vad det ska hända mycket hela tiden då. Kan det liksom inte bara vara lugnt nån gång eller ett tag i alla fall.
Nix pix det verkar inte så. Inte i Leonora Vilhelmssons liv inte.
En av mina favoritpersoner kom med en bekännelse klockan halv sex en morgon. Jag blev väldigt ledsen över det han berättade. Jag betedde mej kanske inte riktigt som den kompis som förväntades av mej men jag blev bedrövad och även jag måste få ha dom känslorna. Att få bli riktigt ledsen.
Vi har följt varandra i 15 år och det har varit förtroliga samtalat och är det någon jag skulle ge min kassaskåpsnyckel till så är det till honom. 
Nu kommer det att förändras och det är något vi får hantera. Något jag måste hantera. Jag bröt ihop lite men nu har jag kommit upp på banan igen. Jag har pratat om mitt mående med både vänner, mina föräldrar, Mollie och fröken dejt. Ibland behöver jag bara prata så blir det lättare.

Och så har jag löpningen som tillflykt, Kennet och jag tog en mil på berget och för dagen stötte vi ihop med fyra poliser en hund och två polisbilar. Jag slog av på takten och frågade om det hänt något om dom letade efter någon. Nix dom var ute och tränade med polishundarna. Jag var väldigt glad över att jag hade Kennet fast i selen. Han är ju oftast lös på berget.
Men den där dom hade i snöre var nog inte precis någon jycke man lattjade med utan konsekvenser. Vi snackade en stund sen drog vi vidare på vår tur.

Mollie skulle spela match på kvällen så mat var tvunget att lagas tidigare på kvällen. Innan dess brottades jag en timme med mitt internet och leverantören. Efter massa olika tester och förändringar så tror vi att vi är något på spåret. Internetet svajar i alla fall inte så mycket nu som innan. Vi får väl se om det håller i sej.

Handbollsmatchen ja. Herregud så roligt det var. Dom vann matchen och Mollie skrällde och gjorde minsann mål även i denna matchen. Jag var såååå stolt när jag satt på läktaren och njöt av lagets glädje över segern. Så fina tjejer och så roligt för dom….
Mollie pratade mycket om matchen och innan nattningen kramade jag om henne och gratulerade henne till framgångarna. Hon tackade artigt som hon alltid gör när hon får komplimanger. Jag log och pussade henne på pannan. Hon är fantastiskt.

I sängen och på bästa sätt avslutades dagen med ett dejtsamtal.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar