onsdag 9 november 2022

Promenerande….




Vi kickade igång dagen men 5km springning på ett mörkt Ryssberg. Jag körde utan musik för dagen, jag ville ta in, vara medveten av allt som sker runt om mej. Jag såg ett par glänsande gröna ögon i min pannlampa, jag visste att det inte var mina, jag visste att det inte var Mr Kennets. Det var någon annan som stod helt blixt stilla och tittade rakt på mej. Helvete vad skraj jag blev. Jag stannade till en stund, fortfarande med lampan tänd som mötte det gröna. Jag tittade bort, tittade tillbaka och fortfarande glodde djuret rakt på mej. 
Kennet uppfattade inte händelsen vilket var bra. Slutligen vände ögonen sej ifrån mej och hoppade vidare. En hjort eller rådjur vilket av det vet jag inte men jag var glad över att det inte var en vildgris, dom slipper jag helst att möta.

Mollie väcktes från sin törnrosasömn, frukost och skjuts av mej till plugget. Jag körde vidare för att infinna mej på ett möte som skulle vara till 14:00. Jag tackade för mej då och begav mej för att hämta upp Mollie i plugget, hon och tillhörande kompis hämtades upp sen drog vi hem.
Apelsin och glass till kidsen. En tur på berget för mej och Kennet. Promenad denna gång och det var verkligen behagfullt.

Jag fick information om att min bil skulle in på lagning näst vecka, tydligen var den svårlagad så dom behövde ha den hela veckan. Hjorten gjorde ett bra jobb så att säga. Eftersom jag har en dejt inplanerad med ett restaurangbesök på Heaven 23 på torsdag kväll så behöver jag verkligen en bil. I telefonkö för att boka en hyrbil blev jag sittandes en halvtimme. Lagom kul men jag behöver verkligen kärran. Nu är allt löst (tror jag) i alla fall.

Kvällen bestod för övrigt av handboll för myset och en lätt och en skön promenad för mej.
Tja de var den dagen det ;)




Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar