tisdag 15 november 2022

Nytt såg……





06:00 pannlampa på huvudet och upp på berget. 5km springning innan dagen vaknat, Humf nästan innan jag själv vaknat herregud så trött jag var. Men jag välte ändå ner kilometrarna. Dock rann det blod från näsan och ner på tröja Innan jag var hemma.
In i duschen och det gjorde underverk. Pigg som en mört väckte jag upp min dotter för ännu en dags lek i paradiset. Hon såg inte riktigt likadant på situationen som sin mamma ;)

Hon till skolan och jag till mötetssittning. Framdriften var okej vilket är glädjande. Efter massa timmar med dialoger som för oss framåt i projektet var jag lagom mossig i huvudet. Livet sliter ibland.

Innan jag körde hem fick jag ta en sväng till stora staden Karlshamn. Min bank har stängt i Sölvesborg så alla bankärenden som inte kan skötas över nätet får göras i grannkommunen. Det blev ett trevligt besök.

Mot byn, jag hämtade upp min far sen begav vi oss till andra sidan berget. Jag skulle ha ett nytt motorsåg. Denna gången blev det ett eldrivet. Prislappen på 11000 sved en aning men ja vill man ha bra grejer så kostar det. (Jag har ingen källa på det dock men alla säger ju så, så det måste väl stämma ;) )
Jag provade sågen och det var helt underbart. Herregud vilken maskin. Materiell lycka va.

Middagen lagades och vi åt friskt. Efter det var det lagom med en promenad med Kennet på berget, efter det en fika hos mina föräldrar.

Mollie ville fortsätta med sina länder med spik, trä och garn. Så hon pillade med det och jag svarvade. Herregud det blev så vackert så jag blev tårögd. Vilket livfullt trä. Jag var lycklig när jag luffsade in igen.

Ett samtal med fröken dejt, vi stämde av våra dagar. Och vi pratade om längtan. Jag saknar henne onödigt mycket just nu. Men på torsdag har jag henne i min famn igen, det är minsann på tiden det.
Men innan dess ska jag göra mängder med saker. Dagarna är fyllda från 05:30-21:30 denna veckan. Jag är glad över min superaktivitetskroppsavslutning. Mitt lägsta tempo är enormt högt, det är bra det….








Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar