onsdag 30 november 2022

Spring och test….

Morgonpigg efter första springpasset.



Ja där fick jag för min lediga och fria dag. Tisdagen såg väldigt annorlunda ut jämfört med måndagen. Innan klockan var halv sju på morgon hade jag sprungit, duschat och vält ner min första kopp kaffe. 
Ägg och bacon var stekt till min dotter och vi var redo för en ny dag. Eller tvungna att vara redo.
Jag lämnade henne i skolan med orden att jag älskade henne och att hon var tvungen att ta taxi hem efter avslutad dag.

Jag drog ner till Ica och veckohandlade, fixade ny kod till mitt bankkort, tankande bilen. Hem med maten, gjorde risgrynsgröt, åt. 
In i bilen. Satt på möte halv tio till halv tolv. Hem i raketfart. Ut med hunden tillbaka till ett nytt möte. Satt fast där till fyra. Hem promenad med hunden, mat lagades och åts sen väntade det åter en kväll med handboll.

Medan Mollie lirade handboll för tredje dagen i rad tog jag min andra löpsväng för dagen, jag kändes fräsch i kroppen vilket är en behaglig känslan. Jag kom tillbaka till hallen så jag fick se lite av träningen. Det var annorlunda träning, lättsamt efter matchdagarna och Mollie uppskattade det väldigt.

Klockan var 21 när vi kom hem till byn. Hämta hunden och packa väskan. Barn och hund till undantaget och för mej väntade ett nattpass med att stapla pinnar. Pust en lång och extremt aktiv dag.

Det är kanske inte konstigt att jag fått frågan två gånger redan denna veckan om jag har diagnosen Adhd. Men se det har jag inte. Jag är bara väldigt pigg just nu ;) 
Förvisso gjorde jag ett test på nätet bara för skoj skull, det testresultatet visade att jag med all sannolikhet hade det. Men det är inget jag tänker rota i. Har jag det så har jag lärt mej att leva med det. Möjligt att andra har lite svårt att leva med att jag har tendenser ditåt men då får väl dom jobba med det då tänker jag, mitt lägsta tempo är högt och jag gillar det ;)  

Andra springpasset….

Kan det stämma tro 🤪



Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar