tisdag 1 november 2022

Kalasande…..

Boooom



Efter en vilodag från löpningen var jag redo att anfalla berget igen. Kroppen var extremt kraftfull, en bra känsla. Halv nio var jag tillbaka i palatset och då möttes jag av min leende dotter som öppnade ytterdörren. Men herregud är du vaken utbrister jag. Japp jag har varit vaken sen halv sju löd svaret. Onödigt tidigt konstaterade jag då hon har höstlov.

Hon drog igång muffinsbaket direkt efter avslutad frukost. Hon skulle baka till mormor som för dagen fyllde år. 
Halv tio satt vi i bilen på väg till C4:a för att ordna med en present till mormor. Fixat och klart.

Hem igen och jag kapitulerade på soffan. Herregud jag var helt färdig. Jag blev nästan lite orolig över tröttheten men sen kom jag fram till att det förmodligen vara sviterna efter helgens vaken natt.

Vi firade mormor med kakorna som myset bakat, himmelskt goda. Hon är grym på det där min dotter. Efter fikat tog vi tag i packning inför en kommande resa, dagen idag är fullsmetad till bredden så jag kände ett moget behov av att se över våra pinaler. Och tur var väl det. Jag provade mina badkläder och antingen hade dom förstorats i lådan eller hade jag krympt. Vi passade liksom inte alls ihop längre.

Kvällens middag intogs på en krog i Kristianstad med mormor och morfar. Firande av 65 åringen fortsatte alltså. Väl hemma igen tog vi ett bad och pratade om stjärnorna och politik. Skiftande samtal alltså.
Tidigt i säng för mej där jag avslutade dagen med att samtala med en underljuvliga böna från västkusten.
Saknaden efter henne sved när jag la på luren. Bitterljuv känsla.

Åhh Herregud, idag ska jag ju klippa mej…..behövligt minsann.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar