lördag 26 november 2022

Idéer….



Jag väckte mitt mys tidigare än vanligt. Hon skulle till Stockholm och innan dess behövde hon lite mat i magen. Hon var pigg och go som vanligt och hon drog av stilla natt på pianot innan hon satte sej till bords. Maten ner, tandborstning och sen var det stora kramen innan hon lämnade byn.

Jag och Kennet rev av en mil på berget vilket var till belåtenhet för både honom och mej. Lite mat i magen och kaffe efter det. Jag gjorde en omelett och jag flinade gott när tillbehören låg på plats. Inte mycket som som krävs för att jag jag ska bli road.

Jag gick ut i verkstan, jag hade en plan på att sätta upp ett nytt hyllplan till alla mina batterimaskiner. Hyllan åkte upp och jag blev fett nöjd. Sen skulle jag städat och ställt iordning lite var tanken men så såg jag en lite byrå som behövde lite kärlek. Så den gick jag fullständigt bananas på. Idéerna sprutade ur mej. Om det blir bra. Tja inte vet jag men det är kul i alla fall ;)

Bilen skulle till verkstan så jag fick släppa allt jag hade i händerna och dra iväg. Ny blinkers på plats. Skönt. Inte för att jag använder den så ofta men det kan vara bara att ha om jag skulle vilja använda den ;) Från bilfirman till banken. Boom uppstyrt även där.

Ja sen var det dags att hora lite. Jag sålde min kropp i åtta timmar. Klockan 22 var jag hemma i byn igen. Ännu en dag i paradiset hade passerat.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar