onsdag 16 november 2022

Skitdag….,




Jodå. Halv sex var jag ute med hunden och pannlampan. Jag vet att Mr K älskar att springa på stigarna så jag kunde inte låta bli. Men ja jag ska ju helst inte göra det. Denna gången gick det bra vilket var skönt.

Duschen, kaffet och väckning av barn. Därefter lämnade jag palatset. Mot bilfirma för att lämna bilen för reparation. Det gick fint ända fram tills jag skulle hämta ut hyrbilen. Tydligen behövde man kunna sin kod till visakortet. Det kunde inte jag ;) 
Så ingen bil.
Jag fick tag på en böna som skulle gå samma utbildning som jag under dagen så hon hämta upp mej. Väldigt snällt.

Kursen gick fint. Sen fick jag lift tillbaka till bilfirman och en som gick i god för mej och betalade depositionen på 2100kr. Bilen hämtades ut och så slutade även de äventyret bra.

Nu fick jag förvisso spärra mitt kort för att jag skulle kunna beställa ett nytt så nu har jag inga pengar på ett par veckor. Men vad gör väl det ;) jag hoppas vi överlever ändå.

När jag kom hem var Mollie igång med att göra Island på en planka. Nu har vi Sverige, Lichtenstein och island liggandes på köksbordet. Vilka har det liksom?

Handboll för lilla fröken och jag behövde skaka av mej dagen så gammals svensk punk i öronen och jag sprang brutala intervaller för att få ur mej allt som jag inte vill ha i mitt inre. så Skönt att rensa upp.

Efter träningen tog vi ett bad på altanen. Vi satt länge och pratade med varandra, en sån viktig stund och jag uppskattar den till hundra procent. 





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar