lördag 12 november 2022

Skrattanfall…..





Promenad med Kennet på berget klockan sex, jag ramlade ner i ett stort dike när jag skulle fippla med låtlistan på min telefon. Jag kravlade mej upp och flinade. Dåre. Jag höll hårt i ficklampan resten av turen. När jag kom hem hade det börjat ljusna. Ja det var ju så dags då ;)

Mollie skulle ha med sej en kabeltrumma till ett projekt i skolan. Jag vill inte köra sånt bråte i min fina bil så morfar tog både kabeltrumman och myset till plugget.

Jag tog ett träningspass på 15 km och jag hade småbyxor på mej. Herregud så sjukt.
När jag kom hem tog jag en sväng ner till brevlådan. Där låg ett brev från Landstinget med en remiss i. Dagen för besök var en lördag. Det är väl konstigt ändå.

Lite mat i magen sen tog jag mej an vedhögen. En kär vän ringde och frågade vad jag gjorde och om jag kunde tänka mej bjuda på en kopp kaffe. Självklart.
Det var ett mysigt besök och när hon lämnade mej kände jag att jag saknar henne. Men med det besöket blev det inte mycket gjort innan jag skulle hämta upp Mollie i skolan. 
Jag tänkte att jag skulle svarvat en fin skål också och njutit lite av hantverket men det blev det inte tid till. Livet kom emellan helt enkelt och jag gillar livet.

En kort sväng med Kennet på berget sen skulle vildsvinssteken tillagad. En brak middag och den välte vi tillsammans ner.

Mollie ville måla mina naglar och det fick hon såklart göra. Det var mysigt, om det blev bra? Nä knappast. Men vad gör väl det.
Hon spelade lite piano för mej efter målandet och det var väldigt mysigt att ha henne på nedervåningen.

Och så den 11/11 var en dag som jag skrattade hysteriskt mycket. Kanske den dagen på året som jag skrattat mest på. Anledningen till det var att jag gick med i en FB-grupp. Jag är inte så värst aktiv på FB men nu kommer jag nog vara det ;) 
Gruppen hette ”fullständig ointressant information” ja jag skrattade så jag visste inte vart jag skulle ta vägen flera gånger under dagen. Vilken fantastik grupp. Riktiga glädjespridare. Att jag fick med Mollie på tåget gjorde det hela än mer kul. Vi låg i soffan och gapskrattade innan det var dags för mej att dra iväg på ett nattpass med att stapla pinnar.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar