måndag 9 januari 2023

Åtta…….







En lugn söndagsmorgon. Kaffet avnjöts i soffan i stillhet. 
När jag satt där Kom jag på att jag skulle göra paj eftersom jag hade så mycket rester kvar sen tacokvällen. Jag har typ aldrig gjort paj. Snygga blev dom inte men goda.

En Promenad med Kennet på berget väntade. Jag tyckte han behövde en vilodag från springningen, det har blivit många mil för honom den senaste veckan, ja han klagar inte men jag vill helst att han inte ska bli helt uppsliten. 
Det var mängder med vatten på stigen som vi gick, jag var bara tvungen att börja göra fri väg för vattnet. Det ska ju följa rätt väg. En pinne och några hundskall senare gick vi vidare. Kennet blev helvild när jag lekte i bäcken ;)

En kompis kom och vi snörade på oss löparskorna och pratade oss igenom en mil. Det var så härligt att springa tillsammans med henne, jag är oftast ensam. Och vi hade mycket att samtala om. Det händer ju ett och annat i våra liv.
En snabb fika innan hon skulle vidare i livet hann vi med.

Jag gick ut i verkstan bums och jag gjorde flera nya alster, jag testade lite olika saker, vissa blir bra, andra inte. Men innan det var kväll hade inte mindre än åtta nya vackerheten sett dagens ljus i Jockarp. Jag blir så glad av hela processen. 
Jag damp ner i soffan halv åtta och funderade på att starta tv:en. Men nä jag bara satt där och njöt av mitt hem. Herregud så fint vi har det ;)






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar