lördag 7 januari 2023

Spa……




Jag hörde sopbilen, attan, jag hade en hel säck som skulle följa med på sista färden. Jag flög upp ur sängen, sprang halvnaken ut i verkstan och hämtade säcken sen sprang jag ner genom allén i full rulle. Pust jag hann innan killen i sopbilen kom fram.
Ja eftersom jag redan var igång så klädde jag på mej träningskläder och drog iväg. 19 km sisådär en fredagsförmiddagen smakade fint.
När jag kom hem blev jag frusen, det hade snöat och blåst mot mej hela vägen hem på turen, in i duschen och där stod jag i en halvtimme och tinade upp. Eftersom jag kört ett långpass så drog magen igång i full fart så resten av förmiddagen roade jag mej att springa fram och tillbaka till toaletten. Helt uttömd nu.

Mollie hade en kompis hemma och jag blev så lycklig när jag satt i soffan. Jag hörde dom i köket när dom skrattade och skojade. Det slog mej plötsligt att livet skulle varit brutalt tyst utan min dotter.
Tänk om hon inte fanns hos mej. Ingen som pratade när jag var tyst. Jag är förvisso inte tyst så ofta men jag simulerade känslan lite.
Den smakade tomhet. Usch.

Jag lämnade myset och hennes vän och drog iväg till gymmet, jag hade övningar som skulle göras.
30 minuter senare var jag nöjd och drog vidare för ännu ett pass med att stapla pinnar.

Jag fick en idé om att bjuda med mej min dotter på Spa. Hon gillar sånt väldigt mycket just nu. Jag konstaterade att jag skulle jobba mycket på hennes kommande sportlov. Det är aldrig roligt att jobba när hon är ledig så jag tänkte att vi ska ta vara på dom få timmarna vi har tillsammans V 8. Jag bokade in oss i Kåseberga på ett litet vackert hotell med tillhörande spa. Det skulle bjudas på en tvårättersmiddag på kvällen och givetvis ringde jag och frågade om det var förrätt eller efterrätt som var den andra rätten i menyn. Det var en efterrätt och jag flinade lite och sa till damen i telefonen att det var bra och att jag vet en som kommer att uppskatta det väldigt mycket.
Jag blev så glad över vår planerade tripp så jag skickade en länk till Mollie och berättade att jag bokat. Åhhh det ser supermysigt ut fick jag bums till svar. 
Härligt med uppskattning.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar