måndag 16 januari 2023

Helglängtan……

Sommarlängtan



Dagar passerar förbi i fullfart, dagar jag jobbar 12h passera ännu fortare och ibland känns det som om dom helt saknar mening. Men jag jobbar på det där meningsfulla. Jag startade upp dagarna tidigt och traskade in på gymmet innan klockan fem på morgonen, jag gjorde mina övningar och jag kände att jag blev betydligt piggare av att under en halvtimme spänna mina små sillmjölke. Redo för jobb alltså.

Jag hade äran att blivit bjuden på en helt fantastiskt god middag.
Potatis, romsås och galet god gös. Herregud vilken fisk det är. Jag blev lite småkär redan vid först tuggan.

När jag kommit hem på kvällarna har jag kramat om min dotter och berättat hur stolt hon gör mej. Hon är hemma hela helgen utan mej och hon håller igång men bak, Syning och även promenad med Kennet har ingått i hennes sysslor. Soppåsen har hon också kommit ihåg att tömma. Bra där.

Vi har satt oss vid pianot och spelat, först hon sen jag, sen hon sen jag. Jag har inte så många låtar på min repotoar ännu så det blir ju en del upprepningar.
Men ack så mysigt. 

Hon har bestämt träff med en kompis för att spela spel och då har jag gått ut i verkstan. Det är så himla skönt att gå ut där, ibland bara sitter jag där, ibland städar jag lite och ibland skapar jag. Jag älskar stället mer och mer. Jag känner ren lycka bland mina vedträ.

Nätterna har varit lite jobbiga i helgen. Mollie har haft sömnproblem och kommit dragande med dom till mej, vilket har medfört att även jag fått bekymmer med sömnen, för få timmar i vilande läge. Men jag har kämpat på och nu har jag en ny vecka att uppleva. Och det kommer blir tufft. Många jobbpass och även två dagar då jag ska hålla föredrag. Kul men jobbigt. Ja jag längtar faktist redan till den kommande lediga helgen. Är det okej att göra det tro?

En söndagsvas.



Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar