fredag 6 januari 2023

Pull-Ups…..



Jag trodde knappt mina ögon när jag slog upp dom och såg att klockan stod på 07:47 det är inte så ofta jag sover så länge och att inte Kennet väckt mej var ju väldigt märkligt.

Jag skuttade upp full av energi, en kopp kaffe sen i träningskläderna och ut på berget. Vädret var inte så upplyftande denna dagen heller men något ljusare det var det. En mil sprätt vi in och vi var pigga båda två när vi kom hem. Det blev dusch för oss båda för Kennet hade lerstänk ända upp på ryggen.

Mollie sov men hon blev väckt när jag drog av lille katt på pianot. Det lät nog mer än bra. Hon hade en plan om en kaffedrink så det gick förvånansvärt snabbt för henne att komma upp. 

Efter drinken gick jag ut och fixade med lite ny svarvämnen och tog ett röj i verkstan. Jag hämtade ett par spänner potatis och tankade bilen sen skulle jag iväg.

Jag har nämligen skaffat mej en lite utmaning, inte nog med att jag ska börja spela piano jag ska också lära mej göra Pull-ups detta året och helst inom en snar framtid. Jag hade därför bestämt träff med en kille på ett gym som tävlat i fitness där ett av momenten just var att göra så många Pull-ups eller chins som möjligt. Han hade klarat 24. Om jag blev impad. Absolut. 

Han ville se hur min styrka var just nu. Så jag fick prova med ett gummiband runt knäet som tog bort 16 av mina kilo. Alltså det gick faktiskt och jag blev imponerad av mej själv. Jag vet att det är en något längre resa att nå hela vägen och några 24 stycken lär jag aldrig fixa. Men jag måste ju börja någonstans. Vi körde även lite övningar som är bra för mitt kommande marathon. Det känns bra att styrka upp kroppen ett snäpp.

Sen var det dags att stapla pinnar i åtta timmar. Tja det var den dagen i mitt liv det. En bra dag får jag lov att säga.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar