torsdag 5 januari 2023

Privatlektioner……




Mr K och jag brottade ner ännu en mil. Vädret var gråare än gråast. Det duggregnade och marken var totalt dyngsur. Det var jag också när jag kom hem. Av med alla kläderna och i nya varma gosiga.

Jag tittade till Mollie och hon sov som en liten gris, herregud hon sover ju bort hela livet. Jag la mej bredvid henne och pillade henne lite i håret, smekte hennes kind och sa godmorgon. Hon var i liv för hon fick fram ett sömndrucket godmorgon. 

Jag gick ut och grejade ett par timmar innan det var dags för mej att bege mej iväg på årets första pass med att stapla pinnar. Jag höll mej aktiv hela passet och jag kände att det var ett bra drag, jag behöver hålla kroppen i rörelse nu. 

Jag hörde en sjukt bra låt häromdagen så den har jag repeterat på min lista. Om och om igen. Låten fick mej faktiskt att ta tag i det där med pianolektionerna. Jag vill kunna spela det vackra jag hör så Jag messade Pete, Mollie lärare och frågade om han var redo att ta sej an mej. Jajamensan det var han. 
Onsdag kväll kör vi den första privatlektionen. Jag skiter i vad det kostar jag ska lära mej detta nu. Jag är värd att få lära mej det.
När jag kom hem till Mollie och bad henne visa mej lite på pianot blev jag lite skraj. Herregud det är inte lätt alltså. Jag blev faktiskt lite nervös. Jag vet ju också att jag har lite svårt med motoriken så det kommer bli en utmaning både för mej och stackars Pete ;)






Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar