tisdag 24 januari 2023

Stockholm va…….

Mot Stockholm.,,



Taxin rullade upp på gårdsplanen klockan fem. Jag tog min lilla väska och slängde in den i bilen, skjuts till flygplatsen.
In i planet med destination Stockholm.
Vidare blev det flygbuss in till stan, därifrån ny buss ut till Åkersberga.

Jag har varit på plasten ett antal gånger i mitt liv och jag gillar det.
Ett vacker natur med vatten precis var man än tittar, ett gym, pool, bastu och förträffligt god mat.

Jag fick mitt rum och det var trivsamt, vidare lufsade jag ner till samlingssalen. När jag kom in i rummet och utbildningen började kom jag underfund ganska snabbt att jag redan gått utbildningen. Jag var helt klart överkvalificerade. Jaha det var bara att hänga med lite och komma med en och annan smart kommentar. Men jag behövde verkligen inte anstränga mej. Det var endast Repetition för mej.

Efter avslutad dag tog jag mej till gymmet. Där roade jag mej en timme på löpbandet. Jag var pigg och jag hade absolut inget annat att göra så att använda tiden till träning kändes som det bästa beslutet.
En lång skön dusch och en sväng in i bastun innan det väntade påklädnad och vidare förflyttning till restaurangen för avnjutning av en mycket smarrig middag. Kaffe på det sen väntade lodrät läge på rummet.

Sist jag tittade på TV var i oktober förra året men jag noterade att det fanns en TV på rummet så jag vevade igång den. Lyxfällan bjöds det på. Så sorgligt och deprimerande. 
Jag stängde av och la mej under täcket och somnade som en lite griskulting under en värmelampa. 

Godnatt….



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar