fredag 20 januari 2023

Roligt……




En heldag med föredragande väntade mej. Jag checkade in innan klockan sju vilket var bra. Teknikprylarna krabbade så IT-avdelningen fick kallas in. Men klockan åtta stod vi redo att ta emot det första gänget av dagens fem grupper. 
Ämnet jag skulle prata om var skiftarbete och hälsa. Två ämnen jag är väldigt insatt i. Det blev en kul dag med mycket prat och skratt. Även pauserna för fikan och mat blev roliga.
Att detta med föredrag inte är det jag pysslar med dagligen var inget jag funderade så värst mycket över. Efter fem grupper med ungefär samma upplägg kände jag att detta var något jag skulle kunnat pyssla med dagligen och att jag faktiskt är väldigt bra På det ;) 
Jag tyckte det var dökul.

Jag var inte hemma hos Mollie förrän klocka fem. Mat skulle fixas innan handbollen.
Vi åt tillsammans och pratade om dagen. Hon gav mej en försenad julklapp i form av en liten pall, jag var sjukt imponerad av henne.
Hon tipsade mej om att jag kunde ha den i verkstan när jag som hon kallar det ”slöjdar” Hon är världens gulligaste lilla tolvåring.

Jag körde henne till handbollen och pratade lite med ledarna. Sen vände jag hemåt och packade ihop mej för ett pass med att stapla pinnar. Men innan dess väntade ett pass på gymmet.
Jag träffade lite andra skrotlyftare och det blev en rolig stund.
Jag är sjukt rolig när jag sätter den sidan till och den sidan sattes till under hela gårdagen. Jag var på ett rysligt gott humör.

Nu väntar 12 dagars ledighet från ordinarie sysselsättning vilket är skönt. Jag har så mycket annat skojigt på gång. En ledig helg som följs av tre dagar i Stockholm. Ja livet alltså, hur kul är inte det?

Och pianospelet går framåt med stormsteg, jag behöver liksom bara sova på saken lite så sitter det. Tack för det.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar