söndag 22 januari 2023

Halvmaran…….



Kaffe och hopp i springskorna Kennet var med men blev upphämtad med bil efter en mil. Jag fortsatte 12 kilometer till. Klockan slutade således på 22 kilometer vilket var mycket bra. Det bästa var att jag kände mej stark hela rundan. Go känsla.

Kaffe på det och sen satte jag mej och inväntade Mollie. Hon stod i köket och gjorde sconesbullar och egen jordgubbssylt. Detta hade dom visst gjort på hemkunskapen och nu fick jag äran att smaka. Galet gott.

Efter den brakbrunschen var Jag redo att ta mej ut och angripa vedhögen, jag körde ved till källaren så nu är det knökafullt igen. När jag ändå var ute så fixade jag bland mina tänkta svarvämnen. Det är mycket förberedelse innan man kan stoppa biten i svarven. 

Jag hade redan en bit av rötade björk i svarven som jag börjar på för några dagar sen, den färdigställde jag innan jag gick in och bytte om. Jag skulle på promenad med en vän.

Jag passade på att tanka bilen på vägen så nu är vi redo för långtur igen. Det var en kylig promenad men den var behövlig. Vi blurrade om livet, om skolan och om dejter. Viktiga ämnen alltså ;)

Hemma i byn igen var det dags för middagslagning. Vi åt och samtalade, efter maten la jag mej på soffan och inväntade efterrätten som Mollie skulle göra. Herregud så gott, muffins med buttercream på. Jag åt så jag mådde illa så sen fick jag lägga mej på soffan igen.

Piano? Jodå även lördagen bestod av träning. Jag konstaterade dock att vissa låtar i boken är så tråkiga så klockorna nästan stannar. Dom hoppar jag över. Jag gör ju liksom lite som jag vill jag.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar