onsdag 4 januari 2023

Trump:en….









Ja nu är det minsann slut på glidandet. Jag har cirka 3 månader på mej att komma i marathon form och det görs inte utan träning det inte. Vi selade på oss och sprang ut i morgonen. Jag var tacksam över att det var en ljus dag. Dagen innan hade enbart bestått av mörker. Jag behövde ljuset, jag behövde berget och jag behövde verkligen rörelsen.
Vi stannade till på ett par platser och avnjöt den vackra utsikten. Kennet kollade inte så noga men han var nöjd med att få nosa omkring när jag stod still.

Jag väckte Mollie halv tio och hon såg ut som ett vrak. (Ett sött vrak) jag undrade om natten varit bra och det verkade det som.
Hon kom ut till mej och hon såg nog på mej att jag var en aning låg. Hon frågade vad jag ville hitta på, inga förslag sa jag. Du då hjärtat? Hon skulle visst chillar.
Det där är inte riktigt min melodi så jag gick ut och körde in lite ved. Jag kände att jag legat lite på latsidan dom senaste veckorna. Jag var klen.

Efter veden lekte jag lite i min verkstad. Jag hittade en fin bit som jag förändrade till två ljusstakar. Jag snubblade över ännu en bit så den drog jag in i svarven även den. 
Det var en skön känsla att stå där och skapa något. Jag behövde det. 

Eftersom att jag tänker cirka 60 000 tankar under en dag så var det fullt upp på min hjärnverksamhet där jag stod vid svarven. Det slog mej att jag tänkte samma tanke mer än en gång. En tanke var att jag var onödigt mycket singel. Vidare tänkte jag att det var en rolig formulering så den flinade jag åt en stund. Mm ibland är det extra roligt att ha min hjärna, stunden vid svarven var ibland ;) 

Kennet och jag tog en liten promenad och tittade till Grisaren, dom har fått kultingar, två sockersötts små svin. 

Handboll för lilla fröken och jag tog en promenad helt alena. När vi kom hem hoppade den lille in i duschen och jag brassade käk. En sen middag även denna dag. Jag fick 19/20 poäng på mina kockskills. Om det var så gott eller det berodde på att hon var rysligt hungrig det vet jag inte.
Efter maten skulle hon göra en undersökning på mej. Hur vida jag var republikan eller demokrat. Det var roligt att höra frågorna på engelska när hon läste upp dom och ännu roligare var det när hon översatte och förklarade det för mej. Ibland spelar jag dummare än vad jag är bara för att jag ska få ta del av hennes kunskap. Hon förklarade vissa frågor till mej som om jag vore fyra år. Och jag bara log åt henne. 

Halv tio hade hon ett utlåtande jag skulle tydligen vara en något mer anhängare till Trump än till den sittande presidenten. Jag vet inte om det stämmer riktigt men jag var glad att hennes studier på mej var över för denna gången.
Jag gick ut i badet på altanen och räknade stjärnorna. Jag slogs av hur stark månen var, den börjar minsann runda på sej. Snart stormåne igen.

Före…

Efter….




Och en till….



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar