söndag 29 januari 2023

Lipsill……


Min morgon….

Vi hade en helt underbar start på dagen. Det var fem minus när Kennet och jag gav oss ut på ett mörkt berg. Men jag visste att det snart skulle ljusna. Vi möte dom fösta stålarna från solen och jag försökte le, det var en aning stelt av kylan.

Barnet väcktes upp när vi efter milen åter var hemma. Vi åt gemensamt frukost sen var det iväg till Tingsryd på handboll. Två matcher skulle spelas. Tyvärr fick dom prygel i båda men man ska lära sej det också i livet. En snabb vända inom macken så tjejerna fick en varsin korv sen vidare hemåt.

Mollie var inte riktigt i form, hon gick och vilade sej en stund. Men vilan blev kort. Vi har glömt att fira min födelsedag med mina föräldrar. Bättre sent än aldrig. Att vi var en hel månad försenade gjorde inte så mycket när vi satte oss till bords på Thaihaket. Jag bjöd på buffé. Galet gott och galet mätta blev vi.

Vi åkte hem och jag stod och funderade över om jag skulle ut och svarva men håret var nytvättat och jag kände verkligen inte för att fylla det med spån och damm för att sen duscha igen. Nä minsann. Så jag provade aktiviteten TV. Först kliade det lite i kroppen men jag stålsatte mej och satt kvar i soffan. Jag kollade på ett program som jag blev ledsen av. Och där kom jag på varför jag inte tittar på TV så mycket. Antingen gråter jag för att det är så mycket elände eller gråter jag för att jag blir påmind om någon jag saknar eller gråter jag för att något är vacker. Herregud jag lipar ju fan hela tiden ;) 

Jag fimpade TV när jag lipat en stund och gick in till min dotter och kramade om henne och tackade för dagen. Vi sa godnatt till varandra och hon la till. Vi ses i morgon mamma. Med ögonen. Det gör vi hjärtat sa jag och stängde dörren.




Vår kväll


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar