måndag 23 januari 2023

Packande…..





Ungefär samma tid som dagen innan begav vi oss ut på berget. Det var mörkt men jag visste att dagen snart skulle börja Gry. Jag älskar att möta dagens första ljus. 
Men Kennet blev upphämtad efter en mil men jag tuggade vidare. 19 km för dagen och kroppen fortsätter att svara väl. Återhämtningen går snabbt och jag känner mej ruskigt pigg. Jag vet att det är en bit kvar till formtoppen men just nu är jag så tacksam över att ryggen (och övriga kropp) håller för belastningen. 

En kopp kaffe till det rostade brödet bjöds det på. Vi festade loss på Mollies goda jordgubbssylt. Hon var stolt över den och jag njöt av både smak och utseende. 
Jag spelade lite piano och städade av i köket.
När jag ändå hade ångan uppe körde jag en vända med dammsugaren. Jag var på rysligt gott humör.

12:30 var det samling i hallen för vidare färd mot Lund. Dags för match i handboll, eller ja rättare sagt två matcher. Prygel trots väldigt bra spel. Ja ibland är det så.

Efter duschen så körde hela laget till Max. Det var verkligen inte i går jag var på ett hamburgerhak men det slog mej hur väldigt dyrt det blivit. Det spelade förvisso ingen roll men det märks att hela Sverige håller på att förändras. 

Vi var inte hemma i byn förän halv åtta och då skulle det packas. Min väska för en resa till huvudstaden och Mollies för några dagars boende på undantaget. Det var mycket att tänka på. Skolväska, gympakasse, handbollskläder, civila kläder. Och ja sen var det min väska med ju ; )




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar