fredag 27 januari 2023

Rädda världen…..




Jo visst var det skönt att vara hemma igen inget snack om den saken. Men det betyder också att den lyxen jag vant mej vi var över. Maten stod inte på bordet, Nix pix.

Men innan jag skulle servera dagens frukost i det Månsagårdska köket så tog jag en sväng upp på berget. Helt underbart. Det var vindstilla och det var mörkt. Jag gick i ficklampans sken och jag njöt av varje liten rot jag hoppade över. Löv, kottar och en och annan Sten låg där också på min väg. Men jag bara log. Kennet vimsade runt mina fötter då han reagerade på något för honom skrämmande ljud. Jag flinade för mej själv åt den lille fegisen.

Mollie väcktes när jag avnjutit den fösta koppen kaffe för dagen. Hon var trött och hon var supergullig. Snitzel stod på menyn.
Jag lämnade henne i skolan sen skulle jag rädda världen, en liten del av världen i alla fall. Jag jobbade 12 timmar innan jag åter vände hemåt och då för att hämta upp min dotter som varit på handbollsträning. 
Det blev inte många aktiviteter efter det. Men lite pianospel och några lussebullar slank ner innan tänderna skulle borstas och nerkrypning i sängen.
Mollie vill sova hos mej och Kennet och det var inga bekymmer med det. Plats det har vi ;)




Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar